2012. április 2., hétfő

Tavaszi ébredés 2012.03.15.

Tavaszi ébredés 2012.03.15.

Fidi vezetésével részt vettünk a március 15-i felvonuláson!
Felvonultunk a Pilis tetejére, hogy onnan üdvözöljük a tavaszt. Az első pihenőnél hátratekintve, búcsút intettünk a télnek, szusszantunk egy nagyot, és haladtunk felfelé. Már megint felfelé! De hát hová máshová is mehetnénk, mint felfelé… : )
Pilis-tetőn kényelembe helyeztük magunkat, mindenki majszolgatta az otthonról hozott elemózsiát, és mindeközben gyönyörködtünk a kilátásban. Ilyen panorámás teraszon nem sűrűn van alkalma ebédelni az embernekJ!
Némi ejtőzés után folytattuk utunkat, mely érintette a régi katonai bázist. Itt találtunk rá az elmúlt tél maradványaira… ***
Viki volt a felnőttek közül a legpajkosabb, ő nem gondolkodott azon, hogy havat látva ne akarna hógolyózni! Gyorsan eszméltünk, hogy talán ez az utolsó lehetőség ezen a télen, és bekapcsolódtunk a játékba!
Kiélveztük a röpke pillanatokat, majd tovább indultunk, hiszen Vaskapu-szikla már türelmetlenül várta, hogy eljátszadozzunk a kiskapu és nagykapu árnyékában:)
Útközben a télből-tavaszba hangulatot fokozta, hogy a havas talajtakaró helyett, egyszercsak  hóvirág-szőnyeg vette körül lábunk nyomát.
Kényelmes kis túránk végén a Klastromkút vizéből merítettünk frissítőt, és elcsendesedve megvártuk a sárgabuszt…

Kellemes volt együtt ébredezni! J
P.A.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése